Download Undertale - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Undertale
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Undertale este un joc de rol pentru computer . Te invită să te împrietenești cu monștri, mai degrabă decât să-i lupți. Este, de asemenea, un joc în care poți întâlni un schelet.

Fii prieten cu dușmanii tăi

Undertale prezintă un sistem de luptă care este tipic jocurilor de rol. Totuși, acest sistem include o serie de opțiuni secundare pentru ca tu să încerci să faci prieteni cu dușmanii tăi. Descoperă starea emoțională a monștrilor cu care lupți și folosește-o în avantajul tău, astfel încât își pierd voința de a lupta. Imediat după aceea, vei putea să-ți cruci viața.

Un joc Undertale se schimbă datorită acestei opțiuni de a economisi viața altora. Deciziile tale vor afecta povestea într-un mod imprevizibil, anumite personaje vor deveni aliații tăi ... Deoarece Undertale durează șase ore, poți să-l redi cât de des poți să vezi diferitele alternative . Vei fi o persoană bună sau un măcelar? Dar ... fiți atenți: jocul înregistrează deciziile anterioare și vă "amintește" de ele atunci când începeți din nou.

Ceva întunecat pândește sub suprafață

Undertale sparge cel de-al patrulea perete de-a lungul timpului și te afectează, jucătorul. Nu putem fi mai precise în acest sens, dar multe dintre surprizele care vă așteaptă în acest joc sunt similare cu luptele împotriva Psycho Mantis în Metal Gear Solid sau cu duelul împotriva sperieturilor din Batman Arkham Asylum.

Undertale amintește foarte mult de Earthbound, rolul lui Nintendo jucând saga . La suprafață pare un joc prietenos, cu un simț al umorului ciudat. Dar dacă sapi un pic vei găsi scene care te vor face să plângi sau să te zguduie. Și să nu uităm sfârșitul său neașteptat.

Un mic joc minunat de rol

Este dificil să fii mai specific despre virtuțile lui Undertale fără a strica surprizele pentru tine. Te uiți la un joc minunat de jocuri de rol cu mecanici și povești care te vor afecta emoțional și nu modul în care te-ai aștepta. Durează șase ore și este foarte redat. Ce mai astepti? Lasă să te surprindă!

Doriți să consultați mai multe aplicații și software? Descoperiți cele mai bune jocuri indie pe Steam în pagina noastră de soluții.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: