Download Tuxler - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Tuxler
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Modificați adresa IP în altă țară instantaneu

Tuxler este o aplicație simplă care se instalează independent de browserul dvs. și vă permite să schimbați adresa IP la cea a unei alte țări instantaneu. Tuxler este conceput pentru cei care doresc să-și protejeze confidențialitatea, deși poate fi folosit pentru a accesa site-uri care sunt blocate în țara dvs.

Tuxler rulează inițial un program de instalare care durează destul de mult timp pentru a fi finalizat. Cu toate acestea, odată instalat, adaugă o comandă rapidă pe desktop și apare în Dock. Odată ce rulează, afișează adresa dvs. IP actuală și compilează o listă de proxy-uri în alte țări la care puteți comuta oricând, făcând clic pe butonul mare „Switch IP” din colțul din dreapta sus.

Până acum, atât de bine, cu excepția faptului că multe dintre proxy-urile din Tuxler nu funcționează sau sunt disponibile numai dacă faceți upgrade. Și chiar dacă reușești să te conectezi la unul singur, ești limitat la 10 MB de transfer de date, ceea ce înseamnă că urmăriți ceva ca BBC iPlayer în afara Marii Britanii sau Hulu în afara SUA este practic imposibil cu Tuxler.

Cu toate acestea, dacă doriți doar să utilizați versiunea gratuită a Tuxler pentru a vă proteja identitatea, este suficient. Am testat proxy atât în Olanda, cât și în Arabia Saudită, iar pagina de pornire Google a fost modificată în consecință atunci când am reîncărcat, astfel încât să funcționeze. Rețineți că, la fel ca în cazul tuturor reprezentanților, surfingul poate fi dureros lent uneori.

Tuxler funcționează cu orice browser, deși lipsa proxy-urilor de lucru și limita de 10 MB în versiunea gratuită, înseamnă că poate fi un pic frustrant.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: