Download Traffic: Road Racing - Asphalt Street Cars Racer 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Traffic: Road Racing - Asphalt Street Cars Racer 2
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: For Window 8 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Iată o regulă generală despre jocurile free-to-play pe care le lipesc de obicei și eu; cu cât cuvintele care sună sunt mai generice, dar mai cool, cu atât este mai puțin bun să fie . Astfel, când a apărut Traffic: Road Racing - Asphalt Street Cars Racer 2 (din acest moment, să-l numim doar „Trafic”), am presupus că am fost pentru o după-amiază proastă. Dar, în ciuda numelui său de cuvinte cheie, nu este chiar atât de rău.

Cruisin pentru distracție

Traficul nu poate fi decât un simplu cursor fără sfârșit, care te face să grăbești o autostradă cu patru aterizate, evitând alte mașini, dar o face cu un astfel de entuziasm pentru estetica sa rusinoasă și nefericită, pe care tocmai trebuia să le zâmbesc. Țesutul mașinii mele între traficul apropiat mi-a amintit de Nintendo 64 și arcade clasic Cruisin 'USA, datorită culorilor strălucitoare și a detaliilor peisajelor îmbibate de soare.

Pimpește-ți plimbarea

Bucuria mea a fost ajutată în mică parte de controalele stricte ale Traffic. Accelerarea și spargerea se leagă la butoane unice, în timp ce înclinarea dispozitivului vă ghidează mașina fără probleme pe autostrada cu patru benzi.

Pe măsură ce alergați, câștigați monede care vă permit să cumpărați upgrade-uri și mașini. În primul rând pe lista mea de recomandări de cumpărare este o manipulare îmbunătățită, deoarece călătoria de pornire este vizibil lentă - fapt pe care l-am găsit a dus la multe blocaje inițiale. Precizia suplimentară pe care o permite este vitală, întrucât lipsește în mod restrâns alți participanți la trafic, câștigați monede bonus pentru a accesa mai mult conținutul deblocat al jocului.

Aproape dor ... sau o lovitură aproape?

Zoom de-a lungul oricăreia dintre cele patru mușcături ale traficului american, mă trezesc . Este departe de a fi perfect și este putred cu reclame și achiziții în aplicație, dar asta nu oprește să fie un titlu lustruit și distractiv.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: