Download TinyWebRadio - Descarca PC Telefon Android sau IOS

TinyWebRadio
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ascultați muzica anilor 60, 70 și 80 și înregistrați-o

Fiind treizeci de ceva, încă îmi place muzica de acum câteva decenii, ca anii 80 și 70. Acesta este motivul pentru care am fost atât de fericit că am găsit TinyWebRadio, un player audio care a fost creat special pentru a vă permite să vă bucurați de succesele bune folosind tehnologia actuală.

În primul rând, nu te lăsa păcălit de numele acestui program: TinyWebRadio nu este deloc minuscul, ceea ce înseamnă că are funcții grozave. Acest player audio vă permite să ascultați sute de posturi de radio online din întreaga lume, cu o singură caracteristică: toate transmit muzică din anii 60, 70 și 80. Programul oferă o colecție impresionantă de posturi de radio online (habar nu aveam că există multe!) Și vă permite, de asemenea, să deschideți orice alt radio online, atât timp cât cunoașteți adresa URL a acestuia.

Puteți marca orice post de radio ca fiind preferat, reglați sunetul cu egalizatorul său cu 10 benzi, îl puteți salva pe oricare dintre cele șase presetări ale programului și, dacă vă place o anumită melodie, înregistrați-o imediat de pe radioul streaming pe hard disk cu TinyWebRadio instrument de înregistrare încorporat.

Programul este destul de bazic în aparență, dar extrem de ușor de utilizat și foarte eficient în sarcinile sale. Un must-have pentru toți iubitorii de 60, 70 și 80!

Dacă preferi muzica veche decât hiturile de astăzi, acest program este pentru tine: un player online de radio specializat în muzică din anii 60, 70 și 80, care îți va aduce amintiri dulci și mult ritm!

TinyWebRadio acceptă următoarele formate

Formate de intrare acceptate: mp3, wma, asx, asf, ram, ogg, aac, m3u, pls
Formate de ieșire acceptate: mp3, ogg

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: