Download Thinix WiFi Hotspot - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Thinix WiFi Hotspot
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Thinix WiFi Hotspot simplifică crearea unui Hotspot

Uneori, când ieșiți și să găsiți o conexiune la internet poate fi foarte greu. Un dispozitiv nu va vorbi cu altul, WiFi-ul local este groaznic sau scump sau mobilul dvs. nu se poate conecta la tableta. Thinix WiFi Hotspot este o soluție la îndemână, ceea ce face ușor să configurați un hotspot software și să partajați conexiunea unui computer cu alte dispozitive, economisind costuri de timp și date.

Fă-ți hot hotspot-ul la trot!

Thinix WiFi Hotspot se adresează Windows 7 și 8, dar ar trebui să găsești că funcționează și pe Windows 10 cu probleme minime. Programul simplifică simplitatea accesului la conexiunea dvs. la internet. Ideea este că puteți fi la un hotel (de exemplu) și să cumpărați timp WiFi pentru laptop, dar toate dispozitivele dvs. pot beneficia. Funcțiile suplimentare includ partajarea chiar și atunci când nu sunteți autentificat în conexiuni automate și securitate strânsă (criptare WPA2 și coduri pin). Programul vă permite pur și simplu să configurați o conexiune cu fir sau fără fir folosind hardware-ul dvs. existent. Programul va detecta hardware-ul dvs. și vă va spune dacă este compatibil.

Conectați-vă în stil

Thinix WiFi Hotspot ar putea fi extrem de util pentru călătorii în familie și întâlniri de afaceri, în special dacă aveți probleme cu Windows? construit în partajarea conexiunilor, care poate fi cel mai fin. Acest software costă bani, așa că este cel mai bine să aveți o idee despre nevoile și compatibilitatea dvs. înainte de a-l primi.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: