Download The Sims 4: Get to Work! - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Sims 4: Get to Work!
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: pc
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cu The Sims ™ 4 Treci la treabă! în sfârșit, vă puteți urma Sims-urile pentru a lucra, oferindu-le o varietate de cariere sau pentru a-i determina să acționeze antreprenorul și să înceapă propria afacere. Ai putea deveni cea mai bogată persoană din cartier sau totul s-ar putea sfârși în ruină!
Acesta este un pachet de expansiune pentru The Sims 4 și necesită jocul original.

Angajatul lunii?

Sims ™ 4 Treceți la treabă! are trei noi profesii pe care trebuie să le urmezi: medic, detectiv și om de știință. Spre deosebire de profesiile pe care le cunoaștem de la The Sims 4, aici veți urmări efectiv Sims-urile până la joburile lor și le puteți ajuta să facă tot posibilul.

Dacă decideți să fiți medic, vă veți alătura Simului dvs. la clinica lor, unde văd și diagnostică pacienții și bineînțeles administrează tratamente sau intervenții chirurgicale. În plus, pentru a rupe rutina zilnică, puteți vizita Sims bolnavi în oraș, în casele lor.

În calitate de detectiv, veți ajunge la secția de poliție, deși cea mai mare parte a timpului dvs. va fi petrecut patrulând străzile și căutând scene de crimă pentru indicii și martori. Înapoi la sediul central, detectivul tău Sims va discuta despre cazuri, va interoga suspecții și multe altele.

Alegeți să fiți un om de știință și veți merge într-un laborator uriaș, în care Sims analizează flora, fauna și metalele pentru a crea tot felul de gadgeturi și puteți descoperi chiar viața pe alte planete. Nu numai asta, dar extratereștrii ar putea să vă invadeze orașul și să se ascundă în rândul populației generale. Omul de știință Sim vă poate ajuta să descoperiți străinii din mijlocul vostru.

Dacă o profesie nu îți gâdilă fantezia, poți să-i faci pe Sims în antreprenori, începând propriile lor afaceri. Puteți cumpăra un teren și îl puteți folosi pentru a construi un magazin, unde puteți vinde lucruri pe care le fac Sims-urile dvs. sau orice puteți obține din Modul Build.

Triumph la locul de muncă vine la un preț

Sims ™ 4 Treceți la treabă! îți aduce noi spații comunale: locuri de muncă. Spre deosebire de zonele comunale normale, locurile de muncă nu apar pe hartă și le poți vizita doar atunci când Sim-ul tău este la serviciu. Creați o afacere, cu toate acestea, și puteți vizita oricând doriți. Antreprenoriatul este atât de dur încât este recomandabil să instalați o baie și chiar un pat!

Zile de lucru în The Sims ™ 4 Treci la muncă! funcționează similar cu datele și programările din jocul inițial. Totul se bazează pe ceas, cu o listă de obiective care trebuie finalizate în acel moment. Faceți bine și veți primi promoții și debloca funcții noi. Jocul la locul de muncă se simte destul de ghidat la început, dar după câteva ore, veți afla ce trebuie să faceți. Uneori apar urgențe la locul de muncă, care descompun ritmul zilei de lucru.

Indiferent de profesia pe care o alegeți, The Sims ™ 4 Treceți la muncă! surprinde foarte bine viața de muncă, cu complicațiile sale nevăzute și senzația că nu sunt suficiente ore în zi pentru a completa totul. Experiența face munca mai ușoară și în curând veți stăpâni profesiile.

Începerea unei afaceri este diferită. Deschide un magazin și vei avea sarcina de a gestiona. Ca o versiune simplificată a seriei Tycoon, veți cumpăra sau produce produse, asigurați-vă că magazinul este întotdeauna gata pentru clienți și că angajații dvs. sunt mulțumiți. Ca o adevărată afacere, trebuie să depuneți mult efort înainte să vă bucurați de orice succes. Poate fi frustrant.

În timp ce profesiile îți permit să câștigi viața cu sarcini mai mult sau mai puțin suportabile, deschiderea unei afaceri poate duce cu ușurință la ruina totală. Desigur, ai putea deveni și tu bogat, dar obținerea lor este lentă și costisitoare. Te-ai putea găsi cu ușurință renunțarea, vânzarea și obținerea unui loc de muncă în altă parte!

După pachetul ușor de extindere Retreat în aer liber, The Sims ™ 4 Trebuiți! este profund revigorant, aducând multă conținut nou jocului. Se schimbă cu adevărat The Sims 4 și este minunat să ai ceva să te concentrezi departe de casă. Pe lângă faptul că este o expansiune excelentă, ne face să sperăm foarte mult cu privire la viitorul The Sims 4. Ce urmează?

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: