Download The Sims 4: Get Together - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Sims 4: Get Together
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sims 4: Get Together este cel de-al doilea pachet de expansiune pentru The Sims 4. Putem profita la maxim de interacțiunile sociale ale jocului cu acesta, agățându-ne cu alte sim-uri și partajând orașul.

Întâlniți-vă în Winderburg

Sims 4: Get Together prezintă un nou cartier, Winderburg, un cartier inspirat din Europa, conceput pentru petrecerea timpului liber.

Winderburg are mai multe locații unde există cluburi. „Dar există deja cluburi în jocul de bază”, puteți spune. Și ai avea dreptate, dar diferența în Get Together este că acum cluburile sunt mult mai diverse, iar cât de bine va avea un sims acolo va depinde mult de caracteristicile lor.

Simții tăi sunt pasionați de dansul și savurează băutura? Fă-i să meargă la un club de noapte. Prefera un plan mai relaxat? Fă-i să se bucure de o seară într-o piscină naturală din ocean sau creând o bonifiantă imensă de vară .

Sims 4: Get Together are, ca de obicei, locuri prestabilite, dar poți crea tine noi cluburi cu caracteristici speciale. În aceste cluburi restricționați admiterea de sim-uri pe baza a orice - de la trăsături de personalitate la profesii, îmbrăcăminte sau abilități de stăpânire. Cu această opțiune, puteți face sims-urile dvs. să găsească spirite similare.

Sims 4: Get Together are, de asemenea, o mulțime de noi opțiuni de personalizare pentru sim-urile voastre - coafuri, haine, articole de uz casnic etc. - precum și noi interacțiuni (cum ar fi locuri noi pentru un mic mambo orizontal!) Și două noi abilități: dansul și DJ'ing.

Viața de club

Sims 4: Cel mai mare atu al Get Get Together sunt toate noile activități care apar atunci când adăugați opțiunea cluburilor. Jocul este în sfârșit mai social, iar întâlnirile cu alți sims au mai mult sens decât înainte. În plus, puteți face ca toate aceste activități să se desfășoare într-o varietate de setări - posibilitățile cluburilor sunt aproape nesfârșite.

Jocul nu s-a îmbunătățit doar în acest sens, dar și pe varietatea de peisaj ; noul district din Winderburg este cel mai mare, mai variat și mai frumos văzut vreodată în The Sims 4. Cu el nu mai există acel sentiment de district gol tipic jocului de bază și chiar al pachetului său de expansiune Get to Work!

Una dintre reclamațiile fanilor saga Sims este cantitatea mică de conținut de bază pe care a avut-o The Sims 4. Acest lucru a fost parțial rezolvat cu Get to Work !, dar este corectat în mod special în Get Together, deoarece toate opțiunile pentru activități și cluburi noi dau o dimensiune mult mai variată jocului. Deci nu mai rămâne acasă - petrecerea e în afara!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: