Download The Sims 4 City Living - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Sims 4 City Living
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Expansion Pack
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Pachetul de extindere a orașului Sims 4 City Living este un supliment la jocul Sims 4 ceea ce înseamnă că ai nevoie de jocul original Sims 4 pentru a te juca. Pachetul de expansiune vă oferă șansa de a explora vibrantul oraș San Myshuno.

Faceți o plimbare în jurul orașului Sim

Pachetul de expansiune Sims 4 City Living vă permite să vedeți și să vizitați noi caractere NPC. Puteți vizita festivaluri și puteți participa, puteți urmări interpreții de pe stradă și participa la concursuri pentru a câștiga premii. Extensia vine cu mai multe cariere pe care le puteți încerca, ceea ce extinde reactivitatea jocului. A fi capabil să închiriați un loc în oraș este puțin diferit de ceea ce au făcut primele două și a treia jocuri Sims. Jocul nu se extinde cu adevărat asupra graficii jocului original Sims 4, deoarece aceasta este o extindere a conținutului și nu o continuare a Sims 4.

Concluzie - Adăugați la jocul Ever Addictive

Dacă ați jucat Sims 4 în pământ și căutați disperat conținut nou, nu există niciun motiv pentru care să nu cumpărați Sims 4 City Living Expansion Pack. Nu extinde foarte mult jocul de bază, dar vă oferă mai multe lucruri de văzut și de interacționat.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: