Download The Sims 3: Island Paradise - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Sims 3: Island Paradise
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 3
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

În penultima extindere a The Sims 3: Insula Paradis, Simsii se mută de pe străzile plictisitoare ale unui cartier rezidențial perfect spre viață pe o insulă idilică . Pe această insulă veți găsi soare, plaje și sirene, deși nu fără anumite sarcini și pericol ocazional.

Insula Paradisului, un loc pentru relaxare și aventură

Jocul este stabilit într-un cartier nou, Insula Paradisului. Spre deosebire de alte extinderi ale The Sims 3, cum ar fi World Adventures sau University Life, Paradise Island nu este o casă temporară, ci o nouă zonă în care simții voștri vor trăi.

În acest nou cartier, puteți alege între a trăi într-o casă convențională sau a deține o casă plutitoare . Avantajul acestuia din urmă este că îl poți muta pe insula pentru a explora și a te bucura de peisaje spectaculoase.

Aveți posibilitatea să conduceți insula Paradise Island în noile vehicule ale extinderii: bărci cu motor și nave pentru vizita vecinilor dvs. de lângă ... sau a celor care locuiesc în fundul mării.

În Sims 3: Insula Paradis Simsul tău trăiește aventuri din viața reală în apele idilice ale insulei. Vă puteți bucura de activități precum scufundări în mare , dar vă veți confrunta și cu anumite situații periculoase. De exemplu, întâlnirea cu rechini sau a fi într-un naufragiu, ca să nu mai vorbim de alți fantastici, cum ar fi întâlnirea unor creaturi mitice.

De fapt, puteți dezvolta o relație atât de strânsă cu sirenele și tritonii, încât puteți chiar să-i convingi să vină să trăiască cu voi. Atunci vei descoperi că sunt ființe hibride care devin umane la atingerea pământului.

Nu uitați să lucrați!

Dar nu totul din The Sims 3: Insula Paradis este dezvăluitor - trebuie să-și câștige viața cumva. În afară de alegerea de noi profesii precum submarinul sau salvatorul , Simsul va putea deschide propriile lor afaceri pe Insula Paradisului, ceva indisponibil încă din expansiunea Ambitions.

Odată cu Insula Paradis, se naște noul aspect al creării și gestionării unei stațiuni de vacanță . Aceasta este una dintre cele mai distractive opțiuni, deoarece vă permite să vă creați propriul complex hotelier de la zero: construiți clădiri, proiectați diferite zone de agrement, angajați și gestionați-vă personalul ... Succesul sau eșecul acestei afaceri va depinde de parerile clientilor tai, a caror putere de cumparare va creste daca faci lucrurile asa cum trebuie.

Deși The Sims 3: Island Paradise nu este inovativ din punct de vedere tehnic în comparație cu The Sims 3 și cu restul expansiunilor, merită remarcat faptul că are o serie de funcții interesante, care sunt noi pentru saga. Este minunat să poți construi case plutitoare și să călătorești dincolo de cartierul principal (Insula Paradis are mai multe insule care pot fi deblocate în timp ce explorezi zona). În acest sens, The Sims 3: Island Paradise îmi amintește de o altă expansiune destul de revoluționară a The Sims 3, World Adventures.

Obținerea la maxim a celor de la The Sims 3

Așa cum se întâmplă cu majoritatea generațiilor The Sims, spre sfârșit este momentul în care apar expansiunile cu cele mai noi funcții. Și asta este The Sims 3: Island Paradise. Nu numai că îți oferă noi activități sau peisaje, dar și mecanici noi, care nu au mai fost văzute niciodată în franciză (același lucru este valabil și pentru Into the Future - cea mai recentă expansiune Sims 3).

Dacă mai doriți să vă bucurați de The Sims 3 înainte de a trece la The Sims 4 , Island Paradise este o opțiune bună pentru a profita la maxim de joc.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: