Download The Hobbit Theme for Windows 7 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Hobbit Theme for Windows 7
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O temă pentru prequelul de a guverna toate preelecțiile

Tema Hobbit pentru Windows 7 este un pachet de imagini de fundal pentru desktop pentru utilizatorii de PC-uri Windows 7.

Hobbitul: Un călătorie neașteptată, mult așteptata prequel a foarte popularului trilogie Lord of the Rings, urmează să ajungă în teatrele americane în decembrie. Totuși, fanii Diehard se pot bucura de câteva imagini frumoase din film cu The Hobbit Theme pentru Windows 7.

Tema Hobbit pentru Windows 7 include șapte imagini de fundal superbe și de înaltă calitate, cu personaje din filmul viitor. Acestea sunt imagini de fundal oficiale, multe dintre acestea încorporând titlul filmului în cadrul designului. Tema schimbă automat fundalul desktopului la o nouă imagine la fiecare 30 de minute.

Singurele caracteristici care ar face ca această temă să strălucească cu adevărat sunt pictogramele personalizate sau efectele de sunet, niciuna dintre acestea nu este inclusă, din păcate.

Tema Hobbit pentru Windows 7 include câteva scene și personaje cu adevărat minunate și detaliate din filmul The Hobbit de Peter Jackson.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: