Download The Conjuring House - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Conjuring House
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Conceptul de case bântuite a fost bine folosit de atâția ani, dar The Conjuring House va dovedi că totuși vă va da spaima vieții voastre. Acest joc te va duce la un nivel cu totul nou de spaimă și frică, care cu siguranță te va face să te simți bântuit chiar și după ce îl joci.

O investigație privind răceala osoasă

Jocul începe cu tine, preluând rolul unui jurnalist curios care urmează să investigheze Conacul Atkinson și moartea discutabilă a proprietarului său. Îți vei da seama că nu mai poți să te întorci odată ce intri în casă. Pe scurt, ești prins și ceva te împiedică să evadezi. Casa este învăluită în mister și în timp ce te aventurezi mai departe prin holurile înfiorătoare și intră în camere diferite, vei vedea indicii ale practicilor demonice și ale activității paranormale peste tot. Există pentagrame pe podea, marcaje ciudate pe perete și mobilier răsturnat ca și cum cineva arunca un tantar sălbatic. Cu toate acestea, aceste lucruri abia zgârie suprafața nivelului de spaimă al acestui joc. Principalul vinovat al bântuielor este fantoma răzbunătoare a unei femei care pare atât de intenționată să te târască cu ea în viața de apoi. Acum, femeia nu este o fantomă obișnuită. Pare la fel de înspăimântătoare ca și cele mai grave coșmaruri ale tale și aparține perfect vibrației oribile ale jocului.

Supraviețuind ororilor

Principalul tău obiectiv în acest joc este să scape de ghearele femeii fantomă și să supraviețuiască distrugând artefacte deținute. Acest lucru ne aduce la partea provocatoare a jocului. Nu poți pur și simplu să alergi și să te ascunzi, deoarece ea va ajunge în cele din urmă la tine, ca să nu mai vorbim de celelalte spirite și monștri din casă. Ai citit așa! Există și alte elemente paranormale care pândesc pe coridoarele întunecate, așa că trebuie să fii rapid. Există ghicitori pe care trebuie să le rezolvați, articole de colectat și note de citit care vă vor oferi indicii despre ceea ce ar trebui să faci în continuare. Aceste note sau indicii sunt împrăștiate peste tot și nu ajută ca casa să fie în formă de labirint. Îți va lua ceva timp înainte să reușești să memorezi interiorul, adică dacă o faci chiar deloc. Există, de asemenea, șanse mari să ratați notele și să nu le vedeți imediat din panică. Așa cum spuneam, fantoma femeii nu este singura entitate care te va urmări. Fii pregătit să vezi vrăjitoarele purtând măști din sutele târzii și fantome ale copiilor cărora le place să joace cu tine un joc nu atât de nevinovat de ascunzător.

O experiență bântuitoare

Casa Conjuring te va speria de moarte, dar fiorul merită absolut. Grafica este lină și realistă, ca să nu mai vorbim de imaginile sale uimitoare, care sunt cu adevărat convingătoare. Efectele sale sonore sunt la fel de înfricoșătoare precum sunetul ușilor scârțâitoare, râsul copiilor și pașii grăbiți. Acest joc de groază te va face să urli în vârful plămânilor.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: