Download The Chess Lv.100 for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Chess Lv.100 for Windows 10
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis (ads) | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0.0.2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Chess Lv.100 pentru Windows 10 este un simplu simulator de șah care vă permite să jucați prin 100 de niveluri de dificultate împotriva oponenților computerului. Pe măsură ce avansați prin niveluri veți obține medalii pentru victoriile dvs. Medaliile dvs. vă vor oferi opțiuni precum schimbarea aspectului plăcii și pieselor. Dacă doriți să vă setați puzzle-uri de șah, puteți edita și configurarea plăcii pentru a crea orice poziție de pornire doriți.

Practica face perfect

Chess Lv.100 pentru Windows 10 este simplu și ușor de utilizat, controalele sunt simple (presupunând că știi să joci șah bineînțeles), iar graficele sunt clare și ușor de înțeles. Nivelurile de dificultate crescândă și setările de editare ajustabile fac jocul util atât pentru jucătorii de șah începători cât și veterani, deoarece îl puteți seta pentru a vă ajuta să practicați jocul de șah la orice nivel, iar medaliile adaugă o notă de interes suplimentară unui joc care altfel ar putea fi repetitiv. . La urma urmei, fiecare nivel este mai mult sau mai puțin la fel, deoarece fiecare nivel este doar un joc de șah ceva mai dificil.

Un instrument util și un distracție

Indiferent dacă căutați o modalitate distractivă de a vă îndepărta câteva ore sau un instrument util pentru a vă exersa șahul între jocurile live The Chess Lv.100 pentru Windows 10 este o alegere bună.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: