Download Telegram for Desktop - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Telegram for Desktop
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Alternativă rapidă și sigură gratuită la WhatsApp

Cu mult înainte ca WhatsApp Web să intre pe piață, Telegram oferea deja o versiune desktop a aplicației sale de mesagerie centrată pe securitate . Poate fi ușor pe funcții în comparație cu like-urile Skype, dar este încă cu ani în față de WhatsApp, care este încă încă pentru a lansa un client desktop (așa cum au subliniat fondatorii săi). Telegram pentru desktop este de asemenea disponibil pentru Mac.

Trimiteți telegrame de pe orice dispozitiv

Pentru a începe să folosiți Telegram pentru desktop, trebuie să vă fi deja înscris pentru un cont din aplicația Android, iOS sau Windows Phone. După ce ați verificat detaliile dvs. printr-o aplicație mobilă sunteți gata să începeți discuțiile.

Aplicația vă permite să vă trimiteți cu ușurință contactele dvs. mobile, să trimiteți un număr nelimitat de fișiere audio și video (în loturi, dacă ați ales), precum și să introduceți emoticoane și stickere ale unor lideri celebri mondiali, inclusiv Gandhi. Telegram pentru desktop se integrează bine și cu alte servicii de rețea socială (cum ar fi YouTube, Instagram și Twitter), afișând previzualizări ale oricărui conținut pe care le-ați distribuit în aplicație, precum și orice mențiuni Instagram sau Twitter în aceste previzualizări pot fi făcute clic. Cu toate acestea, apelurile vocale și video nu sunt disponibile în prezent.

În timp ce contactele telefonului dvs. sunt sincronizate automat cu versiunea desktop , puteți căuta și alte persoane prin numele de utilizator. Setările de notificare pot fi, de asemenea, editate pentru fiecare persoană de contact individual - astfel încât să puteți să-și amurească în mod eficient prietenii dacă vă trimit prea multe mesaje

Unul dintre punctele forte ale Telegram este caracteristica sa de chat de grup. Spre deosebire de alte aplicații de mesagerie, Telegram poate avea mai mult de un administrator . Administratorii pot schimba fotografia și numele grupului, precum și adăuga sau șterge membri. Serviciul vă permite, de asemenea, să creați grupuri de până la 1.000 de persoane!

Prioritizarea vitezei și securității

Securitatea a fost întotdeauna principalul punct de diferențiere al Telegram și acest lucru nu este diferit de versiunea desktop. Mesajele sunt criptate în cloud, dar nu există o opțiune de chat secret (autodistrugere, nu este stocată pe serverele companiei și nu poate fi redirecționată) pentru versiunea desktop. În ceea ce privește securitatea pentru accesarea clientului desktop, Telegram pentru Desktop include autentificare în doi factori , astfel încât să puteți configura un pas suplimentar pentru a opri autentificările neautorizate. Din program, puteți examina, de asemenea, toate locurile / dispozitivele în care sunteți conectat și opriți sesiunile individuale.

Dacă WhatsApp a fost achiziționat de Facebook, există temeri cu privire la ce se va întâmpla cu datele utilizatorilor, care este locul în care Telegram speră să câștige teren, cu promisiunea că nu va vinde niciodată datele utilizatorului.

Viteza este un alt punct important pentru Telegram . Trimiterea unui lot de zece fotografii s-a întâmplat imediat, în timp ce audio și video sunt foarte rapide pentru a încărca și a trimite.

În timp ce versiunea pentru desktop poate lipsi de caracteristici ale surorilor sale mobile (chat-uri secrete, mesagerie vocală și chat-uri de grup), este totuși un serviciu de mesagerie îngrozitor. Mesajele se sincronizează perfect pe dispozitive și după ce ați văzut un mesaj pe un dispozitiv, este marcat ca fiind citit pe celălalt, ceea ce înseamnă că nu trebuie să faceți față mai multor notificări.

WhatsApp spui?

Telegram este o alternativă credibilă la WhatsApp, mai ales în condițiile în care acesta din urmă nu are încă un client desktop. Întrucât confidențialitatea și securitatea sunt esențiale pentru utilizatorii de astăzi, Telegram și-a construit un loc solid pentru sine pe piață. Clientul de pe desktop nu este la fel de complet prezentat ca alte alternative gratuite, cum ar fi Viber, Line și Skype, dar dacă este viteza și securitatea pe care o ai, aceasta este aplicația pentru tine .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: