Download Telegram - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Telegram
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație de mesagerie rapidă și sigură

Telegram este o mesagerie instantanee cu accent pe viteză și securitate și o bună alternativă la WhatsApp. Telegram acceptă chat-urile de grup cu până la 200 de contacte, pune un accent puternic pe securitate și oferă asistență multimedia generoasă.

Nivel ridicat de confidențialitate și securitate

Unul dintre accentele principale ale Telegram este securitatea și confidențialitatea în comparație cu WhatsApp. De exemplu, Telegram prezintă ceva numit „Chaturi secrete” - o conexiune de chat criptată care autodistruge mesaje similare cu SnapChat și împiedică pe alții să le intercepteze. Există chiar și o opțiune de autodistrugere care vă va șterge întregul cont dacă nu vă conectați pentru o perioadă de timp stabilită.

Această securitate a început să atragă utilizatori la Telegram în primul rând, iar WhatsApp acum deținut de Facebook, acest aspect pare să crească. Dezvoltatorii susțin, de asemenea, că nu vând sau împărtășesc datele utilizatorilor cu terți, nu există publicitate în aplicație și totuși este complet liber de utilizat.

Trimiteți fișiere de până la 1,5 GB

Telegram oferă, de asemenea, un nivel bun de asistență multimedia cu până la 100 de persoane și permite partajarea tuturor tipurilor de fișiere de până la 1,5 GB, deși s-ar putea să încărcați încărcarea și descărcarea destul de lent. Puteți trimite loturi de fotografii mai degrabă decât o singură dată și puteți stoca cât mai multe imagini doriți, deoarece Telegram permite stocarea online nelimitată.

Ca și WhatsApp, Telegram acceptă, de asemenea, lăsarea unor mesaje vocale scurte, deși spre deosebire de aplicații precum Skype, nu puteți efectua apeluri vocale.

O alternativă sigură excelentă la WhatsApp

Ca o alternativă gratuită la WhatsApp, care oferă mai multă securitate, Telegram este o propunere foarte interesantă.

avantaje: acceptă chat-uri de grup, partajează fișiere de până la 1,5 GB, Trimite loturi de fotografii, chat secret în stil „Snapchat”, nivel mai mare de confidențialitate în comparație cu WhatsApp, include contra mesagerie vocală: bază de utilizator mică comparativ cu WhatsApp, mesaje vocale acceptate, dar nu apel vocal
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: