Download THE KING OF FIGHTERS XIV STEAM EDITION - Descarca PC Telefon Android sau IOS

THE KING OF FIGHTERS XIV STEAM EDITION
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

The King of Fighters XIV este o altă tranzacție din franciza favorită pentru fani. Mai Shiranui și ceilalți luptători emblematici sunt din nou în timp ce concurează într-un campionat de luptă complet, folosind o serie de mișcări diferite pe care doar cei mai dedicați jucători le vor stăpâni. Cine va câștiga de data asta ...?

Lupta începe încă o dată

Joacă The King of Fighters XIV și vei afla pentru tine de ce această franciză este atât de iubită. Captează toate emoțiile și jucabilitatea jocurilor anterioare din serie, adăugând totodată noi îmbunătățiri - cum ar fi uimitoarea sa grafică 3D. Mai Shiranui și colegii ei luptători nu au arătat niciodată atât de bine!

Un must-have pentru regele fanilor luptători

King of Fighters XIV este disponibil atât în variantele obișnuite, cât și în pachetul Deluxe, acesta din urmă adăugând patru caractere DLC la lista deja expansivă, fiecare personaj având un set uimitor de mișcări speciale. Puteți conta pentru o mulțime de valoare de redare în timp ce concurați cu prietenii dvs. pentru a stăpâni fiecare luptător. Fanii de multă vreme vor adora să vadă personajele lor preferate, oferindu-le un nou lins de vopsea 3D, în timp ce nou-veniții seriei vor fi răsfățați la alegere. Încurcați-vă pentru o lume cu totul nouă de acțiune cu The King of Fighters XIV!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: