Download StuffIt Expander - Descarca PC Telefon Android sau IOS

StuffIt Expander
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Fișierul Mac standard se extinde acum pentru Windows

Dacă primiți adesea fișiere cu zip sau comprimate altfel, veți ști că este necesară o aplicație de extracție. WinZip este probabil standard pentru utilizatorii de PC-uri, dar acum StuffIt Expander , echivalentul Mac de mult timp a ajuns la Windows.

Această versiune gratuită se ocupă doar de extindere - nu puteți comprima fișierele dvs., dar spre deosebire de WinZip, StuffIt Expander va despacheta multe formate de compresie diferite. Aceasta include cele comune, cum ar fi fișierele RAR și TAR. Numai asta face o îmbunătățire a concurenței.

Extinderea este neproblematică, iar interfața simplă are butoane pentru a extinde fișiere sau grupuri unice. Dosarele de destinație pot fi alese așa cum v-ați aștepta, iar asta este cu adevărat. Nu există instrumente de compresie în StuffIt Expander, deși sunt disponibile dacă faceți upgrade la versiunea de lux.

Datorită vitezei, simplității și compatibilității sale largi, dacă extragerea și extinderea fișierelor este ceva ce faceți mult StuffIt Expander este o soluție excelentă

StuffIt Expander acceptă următoarele formate

ARC, ARJ, BZIP, LHA, LZH, RAR, SIT, ZIP, Base64 / MIME

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: