Download Stronghold Kingdoms - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Stronghold Kingdoms
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.21.1.66
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Stronghold Kingdoms este un joc de strategie jucat pe internet în compania a sute de jucători, fiecare cu propriul regat.

Stronghold Kingdoms oferă un tutorial introductiv care vă ghidează pas cu pas prin învățarea de a exploata resursele naturale ale mediului de joc. De asemenea, te ajută să-ți creezi propriul castel cu o armată care să te protejeze de atacurile altor jucători.

Regatul fortăreț vă permite să alegeți calea de urmat. Vei fi un rege binevoitor sau un războinic aprig? Vei avansa știința și cercetarea sau vei pleca spre jefuirea regatelor vecine? Acest lucru depinde de tine.

Indiferent dacă decideți să interacționați cu alte regate, creând alianțe și tranzacționând sau invadați teritoriul adiacent, Regatele Stronghold vă vor permite să explorați zona și să fiți conștienți de fiecare detaliu.

Fiecare joc nou pe care îl joci creează noi posibilități, cu un sistem solid de realizare și recompense . În plus, jocul are și cărți cu ajutorul cărora puteți obține noi resurse. Stronghold Kingdoms oferă și un ghid de ajutor dacă doriți să aflați și mai multe secrete de joc.

Stronghold Kingdoms este un joc de strategie distractiv și cuprinzător, care îți va oferi ore de plăcere.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: