Download Stronghold Crusader II - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Stronghold Crusader II
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Stronghold Crusader II este continuarea excelentului joc de strategie din 2002. Stronghold Crusader adaugă un element tactic foarte antrenant mecanicii care sunt asemănătoare cu Age of Empires, în aceea că trebuie să-și dezvolte propriul castel. Puneți-vă în primele rânduri ale războiului, gestionați economia și terminați adversarii cu împușcături din catapulta voastră!

Un joc cu strategie variată și joc

Stronghold Crusader II revine la elementele de bază ale predecesorului său, oferind un amestec excelent de strategie și tactici care îi vor captiva pe noii veniți. În diferite moduri de joc (campanie, derapaj, multi-jucător), întreprinde misiuni care îți sunt atribuite sau îți protejezi regele, încercând în orice moment să îți învingi inamicul suveran. Modul multi-jucător are toate lucrurile mici pentru a vă distra, mai presus de toate, printr-un mod excelent de cooperare on-line , care vă permite să vă alăturați unui prieten pentru a controla aceeași armată.

Natura militară a Stronghold Crusader este foarte bine făcută: oferă o luptă complexă, datorită numeroaselor unități disponibile, care oferă profunzime sistemului tradițional al jocurilor de strategie în timp real (unde arcașii se confruntă cu pikemenii, care în același timp se confruntă cu cavaleria) . Aspectul tactic este la fel de interesant datorită posibilităților de construcție disponibile. Aveți multă libertate pentru a vă construi și extinde terenurile, iar înclinația estetică se poate pierde în a pune toate detaliile pe castel în onoarea regelui.

O interfață care ar putea fi îmbunătățită în mai multe moduri

A doua tranșă a Stronghold Crusader se remarcă datorită redării și conținutului său , dar din păcate interfața sa nu. Încă de la început, își va lăsa jucătorii săraci orbiți de mici meniuri groaznice, care contrastează cu grafica cu pricepere a titlului. Ceea ce este mai rău în meniuri este faptul că interfața de gestionare a jocului cu mouse-ul pare să fi fost creată în grabă și din mers, fără a o integra în mecanismele care constituie fundamentul jocurilor de strategie de astăzi.

Comenzile pe care le puteți da unităților dvs. sunt limitate și nu includ nicio bulă de text care să explice modul de utilizare a opțiunilor disponibile. Nu este posibilă emiterea comenzilor în serie și nici nu este ușor să selectați o unitate. Este groaznic pentru un joc care a debutat în 2014, la patru ani după ce Starcraft II a stabilit standardele pentru care un joc de strategie modernă ar trebui să fie în conformitate cu interfața .

În ceea ce privește aspectele sale tehnice, a doua tranșă a Stronghold Crusader face nota. Chiar dacă motorul grafic este oarecum mai puțin decât impresionant, jocul încântă ochii datorită grijii cu privire la detalii. Unitățile au animații cu adevărat bine făcute , iar ecranul este plin de mici elemente care dau o viață sensibilă și realism întregului joc. Resursele apar și dispar în timp real cu magazinele, iar luptele sunt impresionante de urmărit. Singurul lucru care lipsește este animația pentru construirea clădirilor, un detaliu care nu scade din plăcerea care vine cu jocul Stronghold Crusader II.

Ultimele strategii medievale în timp real

Dacă ți-au plăcut jocurile anterioare Stronghold, nu greși: poți sări în acest nou episod fără griji. Conținutul și redarea sunt cele mai bune reduceri și vă puteți bucura de un mod multi-jucător excelent, precum și de o campanie lungă și bine planificată. Asta nu înseamnă că jocul nu are defectele sale, în special interfața dureroasă, care nu oferă nici măcar un sfert din ceea ce vă așteptați de la un joc modern de strategie în timp real. Un fapt lamentabil care i-ar putea descuraja pe unii, dar care nu este atât de sever încât să distrugă plăcerea care vine cu construirea propriului dvs. castel în timp ce lansați atacuri constante la un inamic fortificat.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: