Download Stronghold 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Stronghold 2
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista | Versiune: Demo 2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Stronghold 2 este un joc de strategie pentru construirea castelelor pentru PC-urile Windows.

Dacă sunteți în căutarea unor jocuri de strategie medievale vechi ale școlii , Stronghold ar putea fi chiar pe calea dvs. Acesta oferă o mulțime de provocări, precum și bătălii interesante pe care le așteptați într-un joc de calibrul său.

Scopul din spatele Stronghold este dublu - construiți-vă pământurile și apărați-le în lupte. Câștigi terenuri printr-un amestec de economie inteligentă în joc și câștigând bătălii cu alte regate vecine. Prădările pe care le obțineți din războaiele câștigătoare vă pot ajuta să achiziționați materiale pentru a vă extinde propriul castel și regatul.

Totuși, alți domnii ar putea să-și dorească terenul din Stronghold, așa că așteaptă -ți să îți apere achizițiile și în luptă . Cine dintre oamenii dvs. alegeți să luptați, precum și ce strategii folosiți în timpul războiului, vor determina rezultatul bătăliei.

Stronghold este distractiv de jucat dacă ai răbdare pentru acest tip de joc. Din păcate, jocul este puțin buggy și se îngheață uneori. Grafica este, de asemenea, destul de învechită în comparație cu alte jocuri disponibile.

Stronghold 2 este un joc distractiv de strategie care permite jucătorilor să pășească în pantofii unui lord medieval.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: