Download Street Racer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Street Racer
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.96
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Există multe jocuri de curse disponibile pe piață astăzi, în special cursele auto. Printre acestea se află Game Hit Zone's Street Racer . Este un joc free-to-play de curse 3D care vă oferă o vedere de sus în jos ca te joci. Curse spre victorie cu diverse vehicule. Jocul oferă competiții și curse individuale pentru a vă oferi fiorul de viteză pe care îl căutați.

Regulați pista

Street Racer este un joc simplu de curse. Ca orice jocuri de curse pentru mașini casual disponibile, vă pune în fața curselor AI și vă provoacă să finalizați cursa în cel mai scurt timp posibil . Începeți jocul participând la o cursă care vă va oferi acces la mai multe competiții. Vine cu două moduri de joc , și anume, cursa unică și modul campionat. Modul de campionat vă permite să jucați diferite niveluri, în timp ce cursa unică vă permite să jucați orice nivel ați terminat în modul de campionat. Cu acest mod, puteți retrăi orice cursă pe care ați făcut-o înainte pentru a stabili un record mai bun. Street Racer vine cu un cronometru care înregistrează timpul pe care l-ați luat pentru a termina o cursă. Îți păstrează chiar cel mai bun timp, astfel încât să poți vedea cel mai rapid timp.

Jocul oferă diverse vehicule pe care le puteți folosi. Jucătorii pot debloca o mașină nouă de fiecare dată când termină două curse .

Pentru Racer Casual

În primul rând, în primul rând, dacă sunteți în căutarea unui joc de curse hard-core, precum seria Forza sau Asphalt, atunci ar fi bine să căutați un alt joc, deoarece Street Racer este doar pentru jucătorii casual care caută divertisment. Jocul nu oferă o vedere interioară a mașinii și nu vine cu o caracteristică de simulare de conducere. Acesta vă oferă doar o vedere de sus în jos, deci sunteți mai mult spectator decât șoferul propriu-zis.

În al doilea rând, jocul are un singur tip de curse, astfel încât nu ți-ar oferi diverse opinii. Singurul lucru pe care îl vei lua în considerare atunci când joci este atunci când faci o tura, ceea ce nu va fi o problemă. Jocul oferă o mică hartă a piesei din colțul din stânga jos al ecranului pentru a vă oferi o vedere mai largă a piesei. Mai mult decât atât, pe săgeată apare o săgeată roșie ori de câte ori este timpul pentru tine să faci o tura. Nu vă deranjați să vă răsturnați virajele, deoarece săgeata vă indică direcția .

În al treilea rând, în timp ce jocul vine în 3D, nu veți vedea grafică mișto precum jocurile de curse populare. Mașinile, pista și toate celelalte obiecte din joc vin cu un aspect foarte simplu . Jocul nu oferă niciun efect suplimentar . Așadar, chiar dacă ai sări în celelalte mașini din hipodrom, mașina noastră va continua să se miște ca și cum nu s-ar întâmpla nimic.

Am văzut mai bine

Luând în considerare lucrurile, Street Racer va fi un joc frumos dacă nu căutați decât un joc de curse casual. Vă poate oferi un fior frumos, mai ales dacă doriți să stabiliți un record de timp frumos . Cu toate acestea, pentru jucătorii avizi, s-ar putea să nu-și îndeplinească așteptările. Jocul este simplu, cu un joc repetat, care poate fi plictisit la două minute după joc. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui joc de curse mai plin de acțiune, poate doriți să căutați în altă parte.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: