Download Street Fighter V: Arcade Edition - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Street Fighter V: Arcade Edition
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Street Fighter V: Arcade Edition este o versiune îmbunătățită a originalului Street Fighter V. Acesta păstrează tot ce i-au plăcut fanii în ceea ce privește acest joc, dar introduce unele completări noi.

Street Fighter V este mai bun decât Ever

Street Fighter V: Arcade Edition adaugă o mulțime de conținut nou la lansarea inițială a jocului. Dispune de un Arcade Mode, un mod de luptă suplimentar, V-Triggers noi, o interfață de utilizator care a fost reproiectată pentru a fi mai intuitivă ca niciodată și o listă mai mare de luptători: lista originală de 16 caractere a fost crescută la 28. Toate acestea sunt în topul gamei clasice de beat-em up de la original, care supraviețuiește intact.

Ediția ideală a Street Fighter V

Pentru fanii seriei, Street Fighter V: Arcade Edition este ediția obligatorie a Street Fighter V. De la un set de luptători noi, la o interfață retrasă și moduri de joc cu totul noi, există suficiente aici pentru a-i păstra fanii francizei fericiți o bună perioadă de timp. Cei care nu au plăcut Street Fighter V nu vor fi convinși de această ediție îmbunătățită, dar fanii le vor plăcea.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: