Download Star Wars Battlefront 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Star Wars Battlefront 2
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Star Wars Battlefront 2 (sau Star Wars Battlefront II) este un terț persoană trăgător stabilit în lumea Star Wars. În ciuda faptului că are o campanie, Battlefront 2 se remarcă datorită mega-luptelor sale online în 3D, atât terestre cât și aeriene.

Star Wars Battlefront 2 pentru PC este o versiune îmbunătățită a jocului PSP și PS2. Poate fi descărcat pentru Steam și este compatibil cu mod-urile care pot fi descărcate gratuit din Steam Workshop.

Un front epic de luptă

Ești pe cale să afli despre unul dintre cele mai bune jocuri Star Wars din toate timpurile. Are tot ce vă puteți aștepta de la un titlu de acest calibru ... și multe altele.

Star Wars Battlefront 2 vă invită să controlați un soldat dintr-una dintre cele mai recunoscute facțiuni ale saga Star Wars, cum ar fi Old Republic, Confederația sistemelor independente, Alianța Rebelului sau Imperiul Galactic. Vă veți alătura echipe de până la 16 jucători în lupte pentru a domina o hartă. Pare simplu și „mai mult la fel”, dar te confrunți de fapt cu o premisă foarte distractivă.

Tipurile de soldați disponibili pe Star Wars Battlefront 2 fac parte din farmecul jocului. Pandemic Studios a fost cu adevărat imaginativ pentru a adăuga o învârtire în plus tipicilor shooteri online . Îți poți aminti Droideka de moarte a Confederației? Vă va plăcea să le controlați dacă doriți să provocați majore. Dacă preferați subtilitatea, spionii rebeli se pot ascunde în rândul inamicilor neștiinți.

Unul dintre marile lucruri noi despre Star Wars Battlefront 2 sunt Eroii; unități speciale și puternice, dar foarte vulnerabile, care apar din când în când. Vei putea controla personaje cunoscute precum Boba Fett, Han Solo sau Jedi Knights și puterea lor în Forță.

Star Wars Battlefront 2 are moduri pentru toate gusturile , de la primul mod Battlefront’s Conquer Mode până la moduri precum Hunt (câștigătorul este echipa care colectează cele mai multe exemplare de pe planetă) sau Assault (trebuie să distrugi anumite locații inamice).

Star Wars Battlefront 2 include o varietate uriașă de setări bazate pe planetele clasice și ale noii trilogii: Bătălia Geonozei din Războaiele Clonelor, Steaua Morții, Hoth, Endor, Tatooine, Mygeeto, Felucia, Mustafar, Kamino ... Hărțile au toate au fost planificate în detalii complexe, astfel încât să simțiți că vă aflați în saga Star Wars.

Pe lângă aceasta, există o campanie cu un singur jucător în care sunteți parte a armatei Imperiului Galactic . Nu numai că este un tutorial pentru jocurile tale online, ci îți oferă o perspectivă cu totul diferită a evenimentelor din filme. Din păcate, Campania nu se întinde pe întreaga saga, ci se încheie în timpul complotului The Empire Strikes Back.

Dar știți care este cel mai bun lucru despre Star Wars Battlefront 2? Spațiul de luptă. Este la fel de interesant cum te așteptai, sau chiar mai mult. Diversitatea navei spațiale și variațiile locale la dispoziția dvs. sunt impresionante. În acest joc 3D, veți experimenta o mulțime de războaie interesante. În acest sens, este păcat că viitoarea Starfront Battlefront de la DICE a exclus această funcționalitate.

Dacă acest lucru nu a fost suficient, Star Wars Battlefront 2 vă permite să vă creați propriile mod-uri. De-a lungul anilor, comunitatea a lansat noi hărți, tutoriale, arme, grafică .... care pot fi descărcate gratuit și care extind durata jocului la nesfârșit.

Star Wars Battlefront vs alte jocuri din saga

Comenzile pentru Star Wars Battlefront 2 sunt foarte intuitive, în ciuda gamei largi de opțiuni la îndemână. Din această cauză, nu trece mult până când jocul devine rapid și intens. În timpul primelor câteva jocuri, veți experimenta deja momente epice grozave, la fel de intense ca cele pe care le veți experimenta atunci când veți fi un maestru al Forței.

Grafica nu a evoluat prea mult față de cele din primul Star Wars Battlefront. Pandemia a preferat să mărească scara luptelor. Dacă ar fi pariat pe un motor grafic mai avansat , s-ar putea să nu fi avut dueluri spațiale, de exemplu. În afară de aceasta, vestea bună este că nu ai nevoie de un computer high-end pentru a juca Battlefront 2.

Și cum se compară Star Wars Battlefront 2 cu alte jocuri Star Wars? Battlefront 2 este la fel de adevărat ca amuzantul LEGO Star Wars, dar Battlefront este mult mai serios. Battlefront 2 și Star Wars Rebels împărtășesc aceeași perspectivă dintr-un soldat obișnuit, dar Rebels este o aventură pentru un singur jucător. Battlefront 2 are atingeri de strategie, dar dacă strategia este obiectivul tău principal , atunci mergi pentru The Empire at War. În cele din urmă, dacă sunteți în căutarea unei campanii mai solide, Star Wars: Force Commander este, fără îndoială, jocul pentru dvs.

Este o capcană?

Star Wars Battlefront 2 este unul dintre cele mai bune jocuri Star Wars, deoarece transmite esența epică a francizei. Lupte la scară largă, eroi legendari și lupte spațiale . "Este o capcană?" ai putea ca tine, așteptând unele detalii negative. Ei bine, nu. Este o încântare.

În afară de aceasta, știm cu toții că, dacă ați ajuns aici, este pentru că căutați ceva distractiv înainte de lansarea promițătorului Star Wars Battlefront 2015 (titlu neoficial "Star Wars Battlefront 3") de către DICE.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: