Download Spider Solitaire Collection Free for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Spider Solitaire Collection Free for Windows 10
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2.3
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Colecția Spider Solitaire Gratuită pentru Windows 8 este o versiune a jocului clasic de cărți care a fost creat special pentru Windows 8. Jocul are câteva variante care ajută la menținerea jocului ca să se simtă proaspăt, iar solitaire este cunoscut pentru faptul că este extrem de captivant.

Mă bag și eu

Unul dintre lucrurile interesante despre Spider Solitaire Collection Free pentru Windows 8 este că jucătorii nu vor trebui să se plictisească de cărțile de tranzacționare sau să încerce să țină evidența mișcărilor lor. Există câteva funcții personalizabile pentru care jucătorii pot alege, cum ar fi funcția de redare automată, care stabilește automat cărți atunci când este posibil să le joci într-o secvență. De asemenea, jucătorii care caută un pic mai mult o provocare pot dezactiva această caracteristică.

E timpul pentru o altă mână?

Jucătorii de cărți solo care caută o modalitate de a ucide puțin timp sunt siguri că se vor distra jucând Spider Solitaire Collection Gratuit pentru Windows 8. Deși jocul este destul de repetitiv, pentru mulți oameni acest lucru ajută la adăugarea naturii sale dependență și este ușor să petreci mult mai mult timp decât intenționați inițial, pur și simplu jucând mână după mână și încercând să curățați puntea.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: