Download Spiceworks IT Management Software - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Spiceworks  IT Management Software
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrumentul perfect pentru managementul rețelei profesionale

Spiceworks este un instrument cuprinzător de monitorizare a rețelei care vă poate facilita sarcinile zilnice în departamentul IT.

Fără o configurare complicată necesară și nici o cerință hardware specială, puteți avea și Spiceworks funcționat pe browser în mai puțin de 10 minute. Programul dispune de o interfață frumos proiectată, ușor de utilizat, care face plăcere de utilizat.

Spiceworks acoperă aproape toate domeniile activității IT: de la efectuarea unui inventar automat al rețelei , la executarea unui serviciu de asistență IT și rezolvarea problemelor din rețea, aveți tot ce aveți nevoie pentru a gestiona instalațiile de rețea la îndemână.

Printre utilitățile pe care le găsiți în Spiceworks, veți vedea instrumente pentru maparea rețelelor, crearea de rapoarte, soluționarea problemelor de rețea , monitorizarea rețelei pentru eventualele probleme, urmărirea serverelor Exchange și SQL și chiar urmărirea spațiului pe disc, instalarea software-ului și niveluri de toner imprimantă.

Singura plângere cu privire la Spiceworks, dacă există, este cantitatea de instrumente, opțiuni și elemente de care aveți nevoie pentru a vă familiariza în primele minute de utilizare. Se poate simți un pic copleșitor, mai ales dacă nu ai mai folosit niciodată un instrument similar.

Cel mai bun lucru despre Spiceworks este că dacă rămâneți blocați la un moment dat, nu numai că puteți verifica documentația extinsă a programului, dar puteți primi ajutor și de la o comunitate mare de utilizatori Spiceworks - profesioniști IT ca voi, care sunt la doar un clic distanță.

Spiceworks este un instrument excelent și complet bazat pe web pentru manageri de rețea profesioniști.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: