Download Speedify Desktop - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Speedify Desktop
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Accelerați conexiunea la internet a desktopului

Dacă aveți o viteză mai mică de internet, atunci ar trebui să vă uitați la Speedify Desktop. Folosind o interfață simplă, puteți seta Speedify up pentru o taxă lunară scăzută și optimiza navigarea pe internet astăzi!

Metodele complexe simplificate

Sub capotă, matematica și algoritmii care fac ca Speedify Desktop să funcționeze sunt destul de complexe, dar nu vă va păsa niciodată. Tot ce vă pasă este creșterea vitezei pe care o veți primi atunci când rulați software-ul. Caracteristici precum utilizarea mai multor linii în același timp, utilizarea de simple LTE, 4G și WiFi simultan și protocoale de comunicare optimizate înseamnă că veți folosi TOATE resursele de lățime de bandă de la internet la dispoziție. Și dacă o linie are probleme, nicio problemă! Speedify Desktop va renunța perfect la linia defectă și va continua să folosească liniile bune fără nicio întrerupere a serviciului.

Navigați mai bine pe internet

Speedify Desktop permite conexiuni mai bune la linii unice . De asemenea, vă permite să legați mai multe conexiuni la internet într-o singură conexiune „super”. Toate pentru un abonament lunar destul de scăzut. Pentru utilizatorii de la distanță care se luptă cu viteze de internet lente, acest software merită meritat pentru creșterea vitezei pe care o va genera. Încercați-l gratuit azi și când îl iubiți, înscrieți-vă!

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: