Download Space Siege - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Suntem in secolul 22 si rasa umana este in pericol. Aceasta este povestea principala in Space Siege, un amestec interesant intre RPG si actiune.

Space Siege creeaza o atmosfera intunecata si apasatoare in interiorul navei spatiale. Esti ultimul supravietuitor al masacrului care a sters intreaga planeta. Esti oare in stare sa te lupti cu Kerak, rasa extraterestra invadatoare? Vei avea misiuni diferite de rezolvat, in care trebuie sa explorezi locuri necunoscute, sa colectezi piese mecanice si sa ucizi extraterestrii invadatori.

Grafica in Space Siege este execelenta, mai ales lumina care provoaca efectul de umbra. Mediul inconjurator aminteste de seria Alien: o nava spatiala sumbra, plina de creaturi periculoase care iti ridica tensiunea la cote intalte.

In ceea ce priveste gameplay-ul Space Siege este jucat ca foarte multe RPG-uri, folosind mouse-ul pentru tot ( miscare, lupta, interactionare ). Per total jocul este un amestec original si atractiv de actiune si elemente RPG desfasurate intr-o atmosfera spatiala sumbra.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: