Download South Park: The Fractured but Whole - Descarca PC Telefon Android sau IOS

South Park: The Fractured but Whole
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

The South Park: The Fractured but Whole game este un joc 2D cu defilare laterală , dar nu-l lăsa să te scoată. Este o plimbare sălbatică , hilară și probabil unul dintre cele mai variate jocuri făcute vreodată. Stick of Truth l-a scos pe jucător printr-o cantitate masivă de scenarii , de la vizionarea unui streaker alergând în timp ce se povestește povestea din spate a lui Kenny, până la găsirea lui Isus și apoi respingerea lui ca la o întâlnire proastă la bal. Jocul Fractured But Whole pare să meargă mai departe, dar într-un mod mai indicat.

De ce nu depășește jocul Stick of Truth?

Mulți oameni vor susține că jocul South Park: The Fractured, but Whole, depășește Stick of Adevăr, dar realitatea este că ambele jocuri sunt la fel de bune, la fel de distractive și la fel de captivante. Singura diferență este că, atunci când primul a fost lansat, oamenii au spus în mod legitim că nu au mai jucat niciodată un joc ca acesta înainte - dar nu pot spune același lucru pentru continuarea. Este un defect? Nu, nu, dar este cu siguranță ceva pe care primul îl are și al doilea nu. Jocul este un joc RPG foarte bun . Căutările secundare sunt pungi de distracție, iar gag-urile non-stop, glumele și referințele sunt pur și simplu hilar. Chiar dacă doar una din zece glume lovește acasă, vei râde la fiecare zece minute. Ei au stors în joc o mulțime de conținut din emisiunile lor și, după cum puteți vedea de trailer, au făcut referire și la o mulțime de conținut din filmele Marvel și DC și companiile de producție.

Trebuie să fii fan South Park care să-l iubească?

Nu trebuie să fiți fan South Park pentru a iubi South Park: The Fractured but Whole, pentru a înțelege sau pentru a-l juca. Fiecare glumă stă de la sine și fiecare referință este la fel de aplicabilă fanilor precum și oamenilor care nu au auzit niciodată despre South Park. De exemplu, fanii non-South Park vor înțelege referințele la filmele de benzi desenate și modul în care acestea sunt produse. Singurul beneficiu de care se bucură fanii South Park față de non-fani (pe lângă noutatea) este că vor primi glumele mai repede. De exemplu, o persoană care nu a auzit niciodată despre South Park poate să nu știe care este principiul PC-ului, dar odată ce a spus primul său gag sau a făcut primul său lucru amuzant, toți jucătorii îl vor înțelege și vor obține. Grafica este foarte sofisticată , în ciuda faptului că este un joc de defilare laterală în 2D, iar o mare parte a peisajului și a mediului este distructibilă sau parțial distrugătoare. Jocul are o notă de 18, deoarece, în ciuda faptului că este clar un desen animat, există încă mult sex, violență și limbaj rău. Acesta nu este un joc pentru copii, iar majoritatea copiilor nu vor înțelege nici temele și referințele pentru adulți. Valorile producției sunt mult mai mari decât cele pe care jucătorii hardcore s-au așteptat, atât cu jocul, cât și în timpul scenelor decupate.

Concluzii - la fel de bun ca primul și la fel de distractiv

După Stick of Adevăr, oamenii strigau pentru mai mult și tocmai asta le-au oferit Matt, Trey și Obsidian. Jocul este la fel de amuzant, la fel de bine făcut, la fel de interesant și la fel de uimitor ca primul . Povestea este probabil cea mai bună din orice joc din ultimii 10 ani, chiar dacă nu este cea mai sofisticată. Ei au pus într-adevăr valoarea divertismentului în jocuri pentru că veți fi distrați de tot.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: