Download SmartClose 1.1 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

SmartClose 1.1
Categorie:
Programe Intretinere
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win98/98SE/Me/2000/XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
SmartClose este o aplicatie freeware pe care foarte multi utilizatori de PC-uri ar putea sa o gaseasca foarte folositoare. Ce poate sa faca SmartClose? Pai poate sa iti inchida cu un singur click toate aplicatile care ruleaza in acel moment. Nimic deosebit, daca iti amintesti de CloseAll. Insa SmartClose salveaza starea sistemului inainte sa inchida aplicatiile (snapshot) astfel incat acestea sa poata fi redeschise mai tarziu, fara exceptie, tot cu un singur click.

Daca v-ati gasit dese ori in situatia de a trebui sa inchideti toate aplicatiile deschise pentru a restarta PC-ul sau pentru a aloca toate resursele (sau majoritatea acestora) altor procese, si de fiecare data aveti o strangere de inima facand acest lucru, atunci stiti de ce aveti nevoie de SmartClose.

1. Salveaza starea curenta a sistemului apoi inchide toate aplicatiile care ruleaza. Smartclose iti inchide toate aplicatiile in mod corespunzator, dupa ce salveaza starea sistemului dinainte de inchiderea acestora si dupa ce salveaza setarile acestora, pentru ca atunci cand vor fi redeschise sa nu trebuiasca sa setati totul de la capat (in versiunile mai noi de Windows SmartClose restarteaza si servicii de sistem care ar putea intrerupe alte procese).
2. Redeschide toate programele care au fost inchise cu SmartClose. Optiunea de Restore restaureaza una dintre starile precedente ale sistemului, salvate in snapshoturi, redeschizand toate aplicatiile care rulau in acel moment (aveti posibilitatea sa debifati aplicatiile care nu doriti sa se redeschida).
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: