Download Six-Guns for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Six-Guns for Windows 10
Categorie:
Jocuri Clasice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8.1 | Versiune: 1.0.0.4
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Plini de cowboy, bandiți și multe altele, sunteți cufundat într-o vastă întindere de pământ de frontieră Wild West. Pistolele pregătite în acest joc de împușcături tematice de la persoana a treia la vest.

Un cowboy scapă dintr-un oraș, dar se găsește din nou în următorul

Personajul tău este Buck Crowshaw, care a scăpat din Arizona, falsificându-și propria moarte. Este un adevărat cowboy, care nu a făcut niciodată dușman decât dacă îl meritau și acum este un haiduc dorit. Acum că a scăpat de dușmanii săi umani, un nou rău este pe cale să-l înfrunte, sub forma unei forțe nelegiuite și străvechi care se agită pe dealurile acestei regiuni ciudate.

Cowboys și monștri

Acest joc distractiv vă permite să explorați o frontieră sălbatică, cu deplină libertate de mișcare, pe un cadru mondial deschis cu sediul în Oregon și Arizona. Veți găsi că puteți fi cufundat complet în linia și acțiunea poveștii. O mulțime de provocări, vampiri, haiduci și alți dușmani nechibzuți și peste 40 de misiuni, cu sarcini diferite, cum ar fi cursele de cai și vă vedeți mulțimi de dușmani vă vor ține bine distrați. Puteți debloca opt cai, nouăsprezece arme și diferite tipuri de îmbrăcăminte, muniție și alte obiecte care să vă ajute în drum.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: