Download Sinhala-English Dictionary - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Sinhala-English Dictionary
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit de traducere sinhala-engleză

Dicționarul sinhala-engleză poate fi util atunci când utilizatorul este obligat să efectueze o traducere între aceste două limbi. Poate fi folosit pentru a învăța definiția unui singur cuvânt sau a unui întreg bloc de text. Spre deosebire de aplicații similare, acest pachet poate fi accesat chiar și atunci când nu este disponibilă nici o conexiune la Internet. Acesta este un pachet complet gratuit de descărcat.

Funcționalități și instrumente de bază

Dicționarul sinhala-engleză oferă utilizatorului toate cele mai importante instrumente dintr-un tablou de bord centralizat. Cuvântul sau expresia vor fi introduse pur și simplu în câmpul de căutare. Odată ce opțiunea de traducere este selectată, va fi afișată o definiție. Trebuie remarcat faptul că acest program poate fi utilizat pentru a traduce text de la sinhala în engleză și de la engleză la sinhala. Acesta a fost proiectat pentru a funcționa cu sistemele de operare Windows XP, deși versiunile ulterioare sunt acceptate (fără a include Windows 10).

detalii suplimentare

Dicționarul Sinhala-Engleză a fost conceput cu intuiție în minte, deci nu va fi necesară o experiență anterioară. Mărimea totală a fișierului acestui pachet este de 17,29 megabite și au avut loc deja peste 177.000 de descărcări. Aceasta poate fi o aplicație foarte utilă pentru oricine poate planifica o călătorie în Sri Lanka sau care altfel dorește să citească textele tradiționale Sinhala.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: