Download ShowMore - Free Screen Recorder - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ShowMore - Free Screen Recorder
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Recorder și editor de ecran gratuit

ShowMore - Free Screen Recorder este un înregistrator audio / vizual gratuit pentru ecran. Salvați și încărcați orice activitate de ecran cu o varietate de opțiuni pentru tipul de fișiere audio și fișiere suplimentare.

Crearea unui clic

Cu accent pe crearea videoclipului final pentru încărcare, ShowMore - Free Screen Recorder oferă un pachet complet de la captura inițială până la editarea finală. Cea mai utilă pentru crearea capturii jocului sau salvarea fluxului, aplicația are o interfață simplă care începe înregistrarea cu un singur clic. Videoclipul poate fi salvat într-o varietate de tipuri de fișiere, audio poate fi adăugat direct de la o sursă sau de la un microfon extern, iar versiunile finale pot fi încărcate automat pe site-urile populare de găzduire. Funcțiile de editare în timp real sunt de asemenea disponibile, permițând utilizatorilor să adauge efecte simple sau text în timpul captării. Serviciul se bazează în jurul site-ului de găzduire video showmore.com, dar sunt integrate și site-uri similare precum YouTube sau site-uri de găzduire precum Dropbox. Deși nivelul de funcții nu se compară cu alternativele de top precum Adobe, ShowMore - Free Screen Recorder este perfect pentru captarea și încărcarea video simplă sau ocazională.

Din când în când

ShowMore - Free Screen Recorder este o aplicație intuitivă de captare video și audio. Crearea și încărcarea este o briză pentru oricine, dar lipsa instrumentelor avansate de editare limitează utilizările aplicabile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII