Download Shotty - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Shotty
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Capturați și partajați imagini online în două clicuri

Shotty este tovarășul perfect pentru toți cei care împărtășesc capturi de ecran online: un instrument de captare rapidă, ușor de utilizat, cu capabilități convenabile de partajare.

Odată instalat în sistem, Shotty stă discret în tava de sistem. Pictograma programului vă oferă acces la funcțiile sale de captare a imaginii - cu un clic stânga - și, de asemenea, la un meniu contextual cu opțiuni de configurare cu un clic dreapta.

Shotty vă permite să captați întregul ecran, o zonă selectată sau fereastra actuală activă și să salvați imaginea capturată pe hard disk. Ca supliment, Shotty acceptă efecte de transparență în Windows 7 și Vista, ceea ce este foarte util dacă intenționați să salvați aceste imagini ca .PNG și să le editați ulterior în Photoshop. Dacă trebuie să efectuați doar o editare rapidă, cum ar fi decuparea, adăugarea de zone încețoșate sau marcarea unor puncte importante pe imagine, puteți utiliza editorul încorporat al lui Shotty.

Dar cea mai bună caracteristică din Shotty este, fără îndoială, capacitatea sa de a partaja imaginea online imediat, încărcând-o într-unul dintre serviciile de partajare de fotografii susținute de program: ImageShack.us, Twitpic.com, DirectUpload.net și altele. Din păcate, comportamentul acestei funcții a fost un pic neregulat, deoarece nu părea să funcționeze corect dacă nu ați activat opțiunea „Afișează configurația înainte de încărcare”

Cu Shotty puteți captura cu ușurință o imagine de pe desktop și o puteți partaja online în doar câteva clicuri.

Shotty acceptă următoarele formate

PNG, JPEG, BMP, GIF, TIF

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: