Download SharedMinds Desktop - Descarca PC Telefon Android sau IOS

SharedMinds Desktop
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Client desktop Twitter pentru mai multe conturi

Când aveți mai multe conturi Twitter, o mulțime de urmăritori și o mulțime de oameni care vă urmăresc, Twitter devine dificil de gestionat. Acest lucru este atunci când aveți nevoie de un program precum SharedMinds Desktop.

Cu SharedMinds Desktop vei putea urmări toate ultimele mișcări din contul tău Twitter. Programul vă va permite să vă verificați cronologia, să vizualizați răspunsurile și mesajele directe, să urmăriți subiecte în trend, să căutați pe Twitter cuvinte cheie specifice etc.

SharedMinds Desktop acceptă mai multe conturi și are o interfață extrem de configurabilă, care îmi amintește un pic de un client desktop de email: structură de folder asemănătoare în stânga, listă de mesaje afișate în panoul central, conținutul mesajului selectat în dreapta.

În general, SharedMinds Desktop a funcționat bine în timpul testelor noastre - deși uneori cam greoaie - și s-a dovedit a fi o modalitate utilă de a gestiona mai multe conturi Twitter, deși din păcate interfața nu separă conturile diferite prea clar.

Cu SharedMinds Desktop puteți gestiona mai multe conturi Twitter și puteți urmări mesajele, urmăritorii și multe altele.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: