Download SevenVG RC (Windows 7 Theme) - Descarca PC Telefon Android sau IOS

SevenVG RC (Windows 7 Theme)
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Transformați Windows XP în Windows 7 în două clicuri

Acum că perioada de descărcare pentru Windows 7 Beta s-a încheiat, este posibil ca mulți oameni să-și fi pierdut șansa de a încerca noul sistem de operare Microsoft. Dacă sunteți printre aceștia, nu vă faceți griji: mai aveți ocazia să aruncați o privire amețitoare la Windows 7, chiar dacă este doar deghizându-vă dragul vechi de Windows XP în noul sistem de operare Microsoft.

The SevenVG RC Theme este o piele Windows 7 personalizată, care oferă aspectului nou Windows XP. Tema este foarte ușor de instalat - ceva ce nu găsești de obicei în acest tip de software - și include o gamă largă de modificări: fonturi noi, bara de sarcini noi, stil de fereastră nou și multe altele.

Așa cum am spus, SevenVG RC este foarte ușor de utilizat. Pur și simplu urmați instrucțiunile furnizate de dezvoltator pe site-ul său și nu ar trebui să aveți nicio problemă. Rețineți însă că aveți nevoie de fișierul uxtheme.dll corelat pentru a putea utiliza aceasta și alte teme terțe.

Singurul lucru care mi-a lipsit în SevenVG RC a fost un material ceva mai mult. Ar fi fost minunat să aveți și icoane și cursoare Windows 7, mai multe imagini de fundal și unele dintre funcțiile suplimentare pe care le obțineți în noul sistem de operare, cum ar fi Aero Shake (care vă permite să minimizați toate ferestrele agitând una dintre ele cu mouse-ul) sau Aero Peek, cu care puteți face toate ferestrele transparente.

SevenVG RC este probabil cea mai ușoară și rapidă modalitate de a-ți oferi vechiului Windows XP un aspect nou și nou de Windows 7.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: