Download Screenshot Uploader - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Screenshot Uploader
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Faceți capturi de ecran și partajați-le cu o adresă URL

Cu Screenshot Uploader, puteți crea imagini de pe desktop și le puteți partaja instantaneu pe web.

Pentru început, trebuie să înregistrați un cont, astfel încât imaginile dvs. să poată fi stocate pe site-ul web al Screenshot Uploader. În Config, puteți seta o tastă rapidă pentru a lua o captură de ecran și puteți alege calitatea imaginii JPEG pe care o doriți. De asemenea, puteți salva imaginile la nivel local.

Apăsarea comenzii cu cheia rapidă va izola pe ecran sau pe fereastra pe care o treceți și puteți selecta apoi zona din care doriți o imagine. Odată terminat, există un editor de bază, unde puteți modifica dimensiunea și adăugați săgeți și mai multe informații. Apoi, pur și simplu făcând clic pe încărcare, vă va salva ecranul pe web.

Screenshot Uploader este într-adevăr ușor de utilizat și este un mod foarte simplu de a partaja imagini. Cu toate acestea, editorul este limitat, și este rușinos că puteți salva doar imagini JPEG.

Cu o mulțime de modalități de a partaja imagini pe internet, Screenshot Uploader are multă concurență, însă integrarea încărcării în capturi de ecran face cu siguranță procesul ușor.

Screenshot Uploader acceptă următoarele formate

JPEG

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: