Download Rig Racer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Rig Racer
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 2000 | Versiune: 2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Rig Racer este un joc de curse virtuale care cuprinde o abordare complet unică a competiției. Spre deosebire de jucătorii care au acces la mașini cu ritm rapid, acestea sunt în schimb prevăzute cu o selecție de camioane din care să aleagă. Competițiile au loc în toată Europa și, deoarece există o serie de circuite interesante, ceva nou și interesant nu este niciodată departe. În timp ce acest joc a fost inițial dezvoltat pentru computere personale, este compatibil și cu sisteme terțe, cum ar fi Sony PlayStation.

Strategia de bază a jocului

După selectarea unui anumit camion, jucătorul va concura cu alți șoferi pe cursuri închise. Fiecare piesă este destul de unică și așa cum ar fi de așteptat, răsucirea și întoarcerea devine mai dificilă pe măsură ce se avansează prin niveluri. Banii pot fi strânși în timpul fiecărei curse și sunt oferite bonusuri mai mari pentru un câștig. Aceste fonduri pot fi apoi utilizate pentru repararea camionului sau pentru achiziționarea de upgrade-uri pe parcurs.

Alte caracteristici

Rig Racer a fost unul dintre primele jocuri care a încorporat condițiile meteorologice exterioare, cum ar fi zăpada și ploaia în designul său. Deci, jucătorii vor trebui să negocieze și cu aceste elemente. Pot fi accesate stații de groapă în diverse locații, dacă trebuie efectuate reparații în timpul cursei. Dacă acestea nu sunt utilizate, daunele vor fi deduse din câștiguri.

Mai multe despre Rig Racer

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: