Download Remove Watermark Pro - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Remove Watermark Pro
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Curățați rapid imaginile cu Remove Watermark Pro

Nu este nimic mai enervant decât o imagine căsătorită de un fel de artefact, fie că este vorba despre o ștampilă sau un logo de filigran. A scăpa de ele este foarte complicat și nu ceva ce poți face cu ușurință singur. Software cum ar fi Remove Watermark Pro există pentru a face acest lucru folosind tehnici de amestecare pentru a șterge filigranele de pe imagini și a restaura cât mai mult din original.

Curățarea puternică, dar nu infailibilă a imaginilor

Remove Watermark Pro este un instrument puternic, așa cum ar trebui să fie pentru prețul prețului, dar nu perfect. Filigranele mari pot lăsa în urmă un petic neclar. Acestea fiind spuse că adesea arată mai bine decât filigranul în sine și, cu mici semne, acest software face minuni. Aveți un amestec de instrumente precum o zonă dreptunghiulară, o selecție manuală sau o selecție specifică de culori. După aceea, lăsați software-ul să facă restul, astfel încât să fie foarte ușor de utilizat. Îndepărtarea ștampilelor datei și orei este foarte ușoară și cu puțin noroc poate chiar să elimine obiectele mici din imagini.

Scapă de artefacte inestetice

Remove Watermark Pro este ideal pentru acele momente în care aveți o fotografie cu adevărat frumoasă, dar este marcată de un filigran sau o marcă de timp. Vei fi surprins cât de bine le poate îndepărta și amesteca fundalul, deși semne mai mari pot lăsa unele neclarități. Cel mai bine este aproape un proces cu un singur clic.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: