Download Remote Mouse - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Remote Mouse
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Faceți-vă viața mai ușoară transformând telefonul într-un mouse de la distanță

Putem face mai multe sarcini pe telefoanele noastre ca niciodată, dar încă mai sunt multe de spus pentru calculatoarele desktop când vine vorba de editare de documente sau vizionare de filme și TV. Dezavantajul folosirii unui desktop este, desigur, lipsa de mobilitate. Această aplicație simplă de mouse de la distanță ajută la rezolvarea acestei probleme.

Control de specialitate și interacțiune la distanță

Indiferent dacă urmăriți emisiunea preferată de televiziune în pat, căutați pe lista de redare a muzicii sau lucrați la o prezentare PowerPoint și nu vă puteți confrunta, mouse-ul de la distanță vă oferă controlul asupra computerului în orice situație. De ajutor în special pentru cei care se pot simți așezați pe un scaun pentru perioade îndelungate de timp, mouse-ul de la distanță oferă o flexibilitate mai mare pe măsură ce căutați un mediu care să vă ajute cel mai bine. Cu caracteristica sa de tastare vocală, puteți chiar să introduceți cuvinte pe computer pur și simplu spunându-le în aplicație.

O aplicație intuitivă care reflectă tehnologia în expansiune

Tehnologia este în continuă mișcare pentru a ne face viața mai ușoară și mai confortabilă - simplă, dar inovativă aplicație de mouse de la distanță realizează acest lucru. Oricare l-ați folosi, acest mouse de la distanță poate face viața un pic mai simplă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: