Download Remote Desktop Connection - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Remote Desktop Connection
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Conectați-vă cu acces la distanță

Conexiunea Desktop la distanță este o parte a sistemului de operare Microsoft care permite utilizatorilor să se conecteze de la un computer la altul. Poate fi accesat prin intermediul butonului „Start” de pe PC-urile care rulează Windows 7 și versiuni ulterioare.

Conectivitate Windows

Cu conexiunea Desktop la distanță disponibilă în Windows, utilizatorii se pot conecta la orice terminal de computer care rulează și Windows. Atâta timp cât computerul respectiv este conectat la aceeași rețea locală, fie poate fi stabilită o conexiune la internet, programul va funcționa. Utilizatorii pot utiliza în mod obișnuit pentru a accesa programele și fișierele computerului de birou printr-un alt computer pe care îl folosesc în câmp sau de acasă. Când conexiunea Desktop la distanță rulează ceea ce vedeți pe ecran este la fel ca și la PC-ul pe care îl accesați. Este ca și cum ai fi așezat în fața computerului de lucru. Pentru a păstra securitatea, ingineri de rețea pot pune în aplicare diverse măsuri pentru a preveni accesul nejustificat. În mod obișnuit, aceasta poate include solicitarea utilizatorilor de a introduce o parolă înainte să li se ofere acces la fișierele și sistemele deținute pe un computer cu acces la distanță.

Funcționare la distanță

Deși conexiunea Desktop la distanță este utilă pentru muncitorii care ar dori să acceseze toate fișierele clientului lor și așa mai departe atunci când se află, acesta este, de asemenea, utilizat pe scară largă de personalul de asistență IT pentru a prelua controlul utilizatorilor pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor de la distanță. Dacă rulați Windows, atunci încercați-l gratuit.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: