Download Realm Royale - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Realm Royale
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Realm Royale este un joc de luptă royale stabilit într-o lume a fanteziei. Creați-vă Campionul, brațează-l pe acesta până în dinți și porniți-vă în luptă împotriva a zeci de adversari.

Un Battle Royale cu o aromă fantezie

Realm Royale este un royal Royale de luptă în care îți creezi propriul erou fantezist, gata de luptă. Alegeți între clasele Războinic, Asasin, Inginer, Vânător și Mage, fiecare cu propriile forțe și slăbiciuni și înarmați-vă personajul cu arme și magie pentru a crea un Campion complet personalizat. Armele disponibile variază de la arme de foc tradiționale la arme mai orientate spre fantezie, cum ar fi personalul cu gheață.

Obțineți câțiva prieteni împreună pentru a explora lumea

Realm Royale combină jocul Battle Royale cu un accent puternic pe explorare. Călătoriți într-o gamă largă de locații fantastice, în căutarea de dușmani pentru a lupta și a armelor pentru a jefui. Jocul este, de asemenea, un element multiplayer puternic; neobișnuit pentru un titlu de luptă royale, permite jucătorilor să se împartă în echipe formate din patru persoane. Formând o echipă formată din clase de personaje diferite, veți putea combina punctele forte pentru a reuși. Cu până la o sută de jucători în luptă în același timp, luptele din Realm Royale pot deveni cu adevărat epice.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: