Download PuzzleTouch - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PuzzleTouch
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

PuzzleTouch are o premisă simplă - pune laolaltă diverse puzzle-uri în cel mai puțin timp pentru a obține un scor mai mare.

În PuzzleTouch există trei niveluri de dificultate. Primul nivel este simplu, dar nivelul mediu și greu introduce rotirea pieselor de puzzle, astfel încât să nu știi ce este de sus de jos. În timp ce acest joc este orientat către Windows 8 tablete, acesta poate fi totuși jucat cu un mouse, deși nu este la fel de plăcut. PuzzleTouch folosește, de asemenea, fizica de impuls, astfel încât flick-ul unei piese de puzzle o va trimite zburând pe ecran.

O altă caracteristică frumoasă a PuzzleTouch este prinderea automată a pieselor de puzzle. Când două bucăți care se reunesc se apropie unul de celălalt, se fixează automat împreună. De asemenea, aveți mai mult spațiu decât necesită puzzle-ul pentru a vă oferi mai mult spațiu pentru a muta piesele.

Dacă vă plictisiți de puzzle-urile furnizate, PuzzleTouch vă oferă opțiunea de a importa propriile imagini sau de a face o fotografie cu tableta sau de a utiliza o cameră web. Acest lucru este excelent, deoarece creează mai multe variații în joc.

Singurii utilizatori de gripe ar putea avea PuzzleTouch este faptul că piesele vagabunde sunt ascunse cu ușurință de bucățile mai mari de puzzle, astfel încât găsirea piesei potrivite poate dura foarte mult și trage. În general, acesta este un joc de puzzle gratuit, excelent, pentru Windows 8, care este orientat către o experiență tactilă.

PuzzleTouch este un joc distractiv, bine conceput, dar jocul poate fi repetitiv.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: