Download Pure Farming 2018 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Pure Farming 2018
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Pure Farming 2018 este un joc de simulare care pune jucătorii în spatele tractoarelor și a altor tipuri de mașini medii, cu scopul de a conduce propria fermă. Jocul vine cu o poveste interesantă din spate, care ajută la amenajarea scenei și la atragerea jucătorilor imediat.

Jos la fermă

Unul dintre lucrurile grozave despre Pure Farming 2018 este că jucătorii sunt invitați să experimenteze cum ar putea fi un antreprenor agricol. În loc să aibă pur și simplu un singur teren pe care trebuie să-l planteze neobosit cu semințe și să împiedice culturile atunci când sunt gata, au șansa de a prelua mai multe bucăți de teren și chiar de a călători în alte țări. Jucătorii care doresc să domine cu adevărat vor trebui să aibă un cap pentru cifre și capacitatea de multi-sarcină.

Ai inima unui fermier adevărat?

Cu fermele răspândite pe patru continente diferite pentru a prelua și dezvolta și o mulțime de sarcini diferite, Pure Farming 2018 nu este cu siguranță repetitivă. Cu toate acestea, jucătorii care nu au o dragoste pentru toate lucrurile crescute acasă pot găsi că jocul trage puțin în locuri.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: