Download Plants vs. Zombies: Game of the Year - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Plants vs. Zombies: Game of the Year
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.2.0.1073
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Plants vs. Zombies: Game of the Year, este un joc de strategie de acțiune realizat de Popcap! Acest joc de apărare a turnului captivant și distractiv face apel la toate vârstele, întrucât utilizați 49 de tipuri de plante de zapping zombie pentru a vă ajuta să vă apărați grădina împotriva valurilor după valuri de zombi ucigași. Alegeți-vă armele de plante (peashooters, piulițe de perete și bombe de cireș) pentru a anula cele 26 de tipuri de zombi, înainte de a vă invada casa.

Săpați adânc pentru a învinge zombi!

Câștigător a peste 30 de premii Game of the Year, acest joc clasic oferă jucătorilor 50 de niveluri de mod de aventură pe care să le cucerească, inclusiv provocări în timpul zilei, noaptea, în piscină și pe acoperiș. Pentru a opri armatele de stâlpire, zbuciumare sau conducere a zombiilor de la cucerirea grădinii tale, va trebui să te gândești rapid și să plantezi mai repede pentru a cuceri toate cele 50 de niveluri de aventură. Deblochează realizările pentru a colecta monede și a cumpăra melci pentru animale de companie sau pentru a-ți mări capacitatea de a distruge zombii ucigași. Vizitați magazinul Crazy Dave pentru a cumpăra plante și instrumente speciale pentru a strica orice atac de zombie.

Plants vs. Zombies: un clasic al jocurilor pentru anii următori

Plants vs. Zombies: Game of the Year combină provocări dependente și plante perene puternice într-o luptă plină de distracție pentru a învinge zombii și a-ți revendica pământul. Plants vs. Zombies: Game of the Year are un apel infinit, întrucât se bazează pe mecanici noi, personaje noi și provocări proaspete cu cinci moduri diferite de joc (Mini-Jocuri, Puzzle, Aventura, Supraviețuire și Grădina Zen).

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: