Download Plants vs. Zombies - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Plants vs. Zombies
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 8 | Versiune: 3.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Plants vs Zombies este un joc distractiv și ușor în care trebuie să lupți cu strigoi pe strigoi cu o armă neobișnuită, plantele care cresc în grădina ta.

Caracteristici

Plants vs. Zombies este, fără îndoială, un pic diferit. Hoardele de zombi vor să-ți mănânce creierul și vor face tot ce trebuie pentru a ajunge în casa ta. Veți întâlni o serie întreagă de zombi, de la strigoi, obișnuiți, până la jucători de rugby, scafandri și dansatori.

Deși va trebui să folosiți strategia și tactica pentru a supraviețui, la fiecare câteva niveluri, Plants vs. Zombies este împărțit cu mini-jocuri precum bowling, deși veți avea nucă pentru o minge și zombi în loc de pini. Aceste și alte provocări vă vor câștiga puncte pe care le puteți folosi ulterior pentru a cumpăra noi specii de plante sau pentru a le îmbunătăți pe cele pe care le aveți deja.

Pe lângă modul original de aventură , Plants vs. Zombies vine cu alte moduri pentru a vă distra ore în șir. În modul Supraviețuire , va trebui să vă apărați de o hoardă nesfârșită de zombi, astfel încât să puteți testa cât timp durați, în timp ce în modul Zen Garden , veți avea timp să vă relaxați și să aveți grijă de plantele dvs. înainte de dvs. profită de avantajele abilităților tale de grădinărit.

Pentru a vă proteja de zombi, veți avea multe flori și legume din care să alegeți: fotografierea florilor, nuci pentru a încetini dușmanii sau ciuperci și margarete care vă vor ajuta să recoltați puncte de lumină pentru a le folosi ca monedă pentru a crește noi plante. Toate aceste plante vă vor ajuta să vă faceți acasă zombie.

Control și joc

Plants vs. Zombies este controlat folosind mouse-ul. Mișcările sunt ușor de efectuat, ceea ce te va ajuta să te descurci în misiuni avansate.

Curba de învățare Plants vs. Zombies este extrem de lină: jocul te lasă relativ liber în misiunile timpurii, până la punctul în care simți că faci o plimbare pe îndelete. Această dificultate minimă crește treptat până la atacurile finale infernale, unde trebuie să vă planificați perfect apărarea și să folosiți bine resursele.

Calitate

Tehnic, Plants vs. Zombies nu este exact un joc de vârf, dar cu siguranță nu lipsește nimic. Personajele sale distractive, cu un design remarcabil, care, în unele momente, te vede să începi de fapt să ai grijă de strigoiii cu aspect curios.

Concluzie

Fără îndoială, Plants vs. Zombies este unul dintre cele mai distractive și captivante jocuri pe care le poți juca pe PC. Numărul de plante și zombi este uriaș, dar sunt introduse treptat, astfel încât să poți evita să rămâi blocat pe un nivel mult timp.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: