Download PlaneShift - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
PlaneShif este un joc ce se desfasoara intr-o lume mistica medievala, unde incepi in personajul unui cersetor in cautare de avere. Acesta nu este un joc insa pe care il puteti descarca si pe care sa-l lasati imediat. In primul rand trebuie sa va inregistrati pe site-ul jocului si apoi ar fi recomandat sa petreceti un timp pe tutorialul jocului. PlaneShif este un joc destul de complex ce prezinta o lume foarte realista.

Ca si in cazul lui Second Life, in timp ce esti deconectat, posesiunile tale si progresul tau continua in timp real, de aceea este recomandat sa te loghezi in mod regulat pentru a evita ca tot ce ai construit sa fie distrus. La inceput explorezi lumea virtuala si interactionezi cu alti jucatori si cu creaturi diverse pentru a castiga obiecte magice si alte surprize.

Partea importanta a lui PlaneShif este ca este in intregime gratuit, ceea ce este destul de neobisnuit pentru un joc MMORPG 3D de aceasta dimensiune. Nu esti de asemenea limitat un nivel bugetar sau limitari de joc. Ai posibilitatea sa-ti extinzi lumea atat de departe cat vrea imaginatia ta .
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: