Download Photo Makeup Editor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Photo Makeup Editor
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație gratuită pentru iubitorii de imagine

Photo Makeup Editor este o aplicație specială de design grafic și multimedia care poate fi folosită pentru a adăuga machiaj profesional cu aspect la orice imagine . Utilizatorii trebuie pur și simplu să își selecteze selfie-ul sau imaginea unui prieten preferat și să aleagă machiajul pe care doresc să-l aplice pentru a oferi imaginii un makeover instant.

Destul de imagine

Unul dintre lucrurile grozave despre Photo Makeup Editor este că aplicația se conectează la un număr mare de platforme populare de social media , astfel încât imaginile adaptate să poată fi împărtășite instantaneu. Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună pentru oameni de a vedea cum ar arăta în anumite stiluri de machiaj, astfel încât să se poată economisi timpul și problemele de a trebui să aplice machiajul și să poată obține instantaneu un aspect plin de farmec .

Machiaj fără mizerie

Oricine s-a întrebat vreodată cum ar arăta cu buzele mai pline sau cu sprâncenele perfect sculptate, poate acum să obțină aspectul dorit cu Photo Makeup Editor. Deși unele dintre efecte arată mai realiste decât altele, aplicația este foarte ușor de utilizat și diferite efecte pot fi aplicate și eliminate, de câte ori doresc utilizatorii. Totul de la fardul de ochi până la ruj și fond de ten perfect poate fi schimbat și adaptat cu aplicația și aceasta este o modalitate excelentă de a descoperi ce nuanțe de machiaj se potrivesc tonului pielii utilizatorilor, astfel încât să își poată selecta preferatele. Dacă sunteți în căutarea unei alte alternative gratuite pentru acest program, vă recomandăm să descărcați Photo! Editor.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: