Download Photo Editor - Perfect picture editing tool for Photoshop - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Photo Editor - Perfect picture editing tool for Photoshop
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Editor foto în profunzime pentru calculatoare personale

Fie pentru distracție, fie pentru a răspunde nevoilor unei prezentări de afaceri, este posibil să vi se solicite să editați o imagine sau o fotografie. Acest software vă oferă o serie de instrumente ușor de utilizat, care vor scoate ghicitul din ecuație.

Un sentiment familiar al funcționalității

PhotoPen ar trebui să fie deja familiar cu oricine a lucrat cu pachete Adobe Photoshop în trecut. Multe dintre instrumente sunt centrate în jurul utilizării unui „stilou” digital (de unde și numele). Opțiunile includ desenarea, rotirea, decuparea și retușarea anumitor porțiuni ale unei imagini. La fel ca Photoshop, toate instrumentele majore sunt amplasate într-o secțiune aflată în partea dreaptă a paginii principale. Meniurile derulante din partea de sus oferă funcții suplimentare, cum ar fi aplicarea efectelor și a straturilor.

Un mare înlocuitor de pe pământ

Deși PhotoPen nu este gratuit, este totuși o opțiune mult mai viabilă în comparație cu prețul Photoshop. Multe funcții avansate, precum estomparea imaginii și urmărirea poligonului magnetic vor veni la îndemână pentru proiecte mai aprofundate. Toate fișierele pot fi salvate ulterior în formate adecvate pentru acces ulterior.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: