Download Perfect Resize - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Perfect Resize
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mărirea profesională a imaginilor în cadrul Adobe CS6

Mărirea și modificarea scării imaginilor necesită un software puternic pentru a-l arăta profesional.
Perfect Resize Standard Edition este un software puternic pentru producerea de imagini profesionale.

Este conceput special pentru a fi utilizat cu imaginile create în Adobe Photoshop și Photoshop Elements, iar cea mai recentă versiune a fost complet actualizată pentru a o face compatibilă cu suita Adobe CS6 .

Acest lucru înseamnă că Perfect Resize are acum o nouă tehnologie de scalare, performanțe mai rapide și o interfață de utilizator complet nouă .

Perfect Resize vă permite să măriți o imagine la orice dimensiune sau rezoluție de care aveți nevoie, dar cel mai important, menține detaliile fine ale imaginii și elimină ceea ce sunt cunoscute sub numele de „margini halos”. Decuparea și redimensionarea este simplă și o puteți face în Adobe Photoshop CS6.

Singurul dezavantaj al Perfect Resize este că, deși este mult mai simplu decât majoritatea aplicațiilor CS6, încă nu este ceva pe care începătorii îl vor ridica rapid. Din fericire, există multe tutoriale pe pagina dezvoltatorului care vă ajută.

Redimensionarea perfectă vă va ajuta să produceți extinderi exacte și nemodificate și vă vor oferi rezultate profesionale.

Adăugă compatibilitatea Photoshop CS6.

Schimbări

Adăugă compatibilitatea Photoshop CS6.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: