Download Peggle Nights - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Peggle Nights
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0.3.6632
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Jocurile PopCap sunt probabil regii jocurilor casual, iar Peggle este una dintre bijuteriile din coroana lor. Peggle Nights, continuarea lui Deluxe , ne oferă mai multă acțiune de respingere a mingii și de șlefuire.

Deoarece jocul inițial de a arunca o minge printr-un câmp de cârlige se bazează în principal pe noroc, a fost nevoie de un design inteligent pentru a face Peggle într-un joc video bun. Este extrem de dificil să prezici unde va merge mingea după câteva recuperări în jurul ecranului, așa că tot ce poți face este să îți încrucișezi degetele uneori!

Ceea ce face ca Peggle Nights să fie atât de plăcut sunt micile atingeri ale PopCap. De la graficele de desene animate, cu personaje pline de umor, până la efectele dramatice de top precum mișcarea lentă în momentele „Extreme Fever”, polonezul Peggle Nights merită jucat. Această demo lungă de oră este suficient de ușoară pentru a vă agăța și tu!

Proiectarea nivelului este bună, iar fiecare dintre personajele Peggle Nights, cu puterile lor unice, joacă suficient de diferit pentru a face plăcut modul de aventură.

Singurul dezavantaj al Peggle Nights este că, în esență, este același cu predecesorul său. Modelele la nivel și povestea pot fi noi, precum graficele nocturne, dar elementele de bază sunt destul de neschimbate. Totuși este încă fantastic.

Povești mai amuzante cu blândețe de la PopCap, care fac o ambalare excelentă pentru un joc fantastic fantastic. Jocul Peggle Nights este captivant, iar prezentarea este strălucitoare pe tot parcursul și plină de atingeri îngrijite.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: