Download Parkour Simulator 3D - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Parkour Simulator 3D
Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: Gratis (ads) | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Oricine și-a dorit vreodată să încerce parkour sportul extrem, dar se tem că nu vor putea face nota trebuie să încerce Parkour Simulator 3D. acest simulator foarte realist este disponibil pentru a descărca și a juca gratuit și ajută la crearea emoției, a emoțiilor și a vărsărilor de parkour.

Fiți pregătiți pentru emoții și vărsări

Jucătorii Parkour Simulator 3D sunt prevăzuți cu o junglă de beton completă cu alei șerpuitoare, coșuri de gunoi și zboruri de pași pe care aleargă, sări și să folosească într-o gamă largă de alte moduri de a efectua cascadorii de moarte. Jocul vine cu o poveste atrăgătoare și care ajută la atragerea jucătorilor în acțiune și există penalități acordate pentru căderea și nerealizarea corectă a unei cascadorii. Acest lucru ajută la adăugarea dificultății jocului și, uneori, poate fi foarte dificil, deși fanii sportului greu vor fi siguri că vor primi o lovitură reală.

Ești pregătit pentru o aventură?

Nivelurile superbe pe care le oferă jucătorilor în Parkour Simulator 3D le oferă fundalul perfect și o mulțime de obstacole pe care să le folosești în timp ce execută diferite tipuri de cascadorii și trucuri. Cu toate acestea, având în vedere că acest joc este disponibil gratuit, pentru ca jucătorii să poată avansa rapid, există multă presiune pentru ca aceștia să se extragă pentru achizițiile din aplicație.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: